E achter B: rijbewijs voor aanhangwagen in Delft – speciaal voor bedrijven

Ben je een ondernemer of organisatie die snel en efficiënt het E achter B rijbewijs nodig heeft? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Rijschool de Verkenner krijg je niet alleen deskundige instructies, maar profiteer je ook van flexibiliteit in de planning.

Aanhangwagen

Tijd is geld

Wij begrijpen dat tijd geld is. Doordat de Verkenner continu bijhoudt bij welke CBR-examenlocatie de wachttijd voor het examen rijbewijs E achter B het kortst is, heb je bij Rijschool de Verkenner vaak kortere wachttijden dan bij andere rijscholen.

All-in pakketten

Onze aanpak is gestructureerd en vooral duidelijk. We bieden twee complete pakketten, afgestemd op uw ervaringsniveau:

  • 6 uur pakket: Ideaal voor degenen met weinig ervaring. Je investering bedraagt € 622,86 excl. btw (€ 725,00 incl. btw)
  • 3 uur pakket: Voor degenen met al wat ervaring. Hierin investeer je € 457,57 excl. btw (€ 525,00 incl. btw)

Beide pakketten zijn all-in, dus inclusief het praktijkexamen.

Er wordt altijd gestart met een intake van 1,5 uur, zodat we het aanvangsniveau kunnen bepalen om te bepalen welk pakket of losse lessen het beste bij je past. De intake is niet meegerekend bij de pakketten.

Losse lessen zijn ook mogelijk. Deze kosten € 55,37 ex. btw (€ 67,00 incl. btw) per uur. Een ideale oplossing wanneer je weinig rijdt en voor een reis weer ‘even’ het gevoel wilt krijgen. Vooral caravanners ervaren dit als heel fijn.

Heb je ruime ervaring en wil je alleen het examen afleggen? Dat kan, na het doen van een intake van 1,5 uur, voor € 296,42 excl. btw (€ 330 incl. btw, excl. intake).

Waar letten we speciaal op?

Bij het rijbewijs E voor de aanhangwagen gaat het om meer dan het rijden en manoeuvreren. We besteden speciale aandacht aan onderdelen waar ook de examinator van het CBR scherp op zal letten. Een aantal voorbeelden:

  • Het aan- en afkoppelen van de aanhangwagen;
  • Rijden en manoeuvreren met de aanhangwagen;
  • Theorievragen die tijdens het praktijkexamen worden gesteld.

Je oefent in een moderne auto, met een nieuwe aanhangwagen.

Geen theorie-examen nodig

Een los theorie-examen is er niet. Wel worden er tijdens je examen een aantal theorievragen gesteld. Het is handig dat je ze kent en wij bereiden je er goed op voor. We bieden hiervoor een gratis, zelfontwikkeld theorieboekje om je nóg praktischer op weg te helpen.

Heb je geen ervaring?

Als je geen ervaring met het rijden met een aanhangwagen hebt, dan bepalen we eerst je niveau. Daarvoor is een intake van 1,5 uur noodzakelijk.

Je krijgt daarin de kans om aan het rijden met een aanhangwagen te wennen en we kunnen daarna je meest effectieve traject naar het examen volgen.

Snel en veilig op weg met een aanhangwagen?

Grijp dan bij Rijschool de Verkenner de kans om snel en flexibel rijbewijs E achter B te halen. Of je nu een beginnende of ervaren bestuurder bent of alleen je vaardigheden met een aanhangwagen wilt verbeteren; wij hebben de juiste oplossing voor je!

Let op: Een gezondheidsverklaring is altijd vereist. U kunt deze hier aanvragen.

Neem vandaag nog contact op en plan je eerste les of intakegesprek!

Rijschool de Verkenner: waar flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit samenkomen. jouw succes is ons succes!