Mijn verhaal

Ik ben Sem van den Bout, een avonturier met een passie voor motorrijden en lesgeven. Met 29 jaar op de teller heb ik al veel kilometers verslonden en nu wil ik jou helpen ook het avontuur te ontdekken.

Even voorstellen

Mijn verhaal begint bij Defensie, waar ik 8 jaar lang bij de Verkenning zat. Die jaren hebben me veel geleerd over discipline, vastberadenheid en de waarde van een goede opleiding. Maar na een tijdje begon het te kriebelen.

Ik wilde iets anders, iets waar ik echt een passie voor had. Ik wilde iets doen waar ik blij van werd, maar ook een uitdaging bood. En zo begon het avontuur van Rijschool de Verkenner.

Gepassioneerd motorliefhebber

Als motorliefhebber was het voor mij logisch om mijn enthousiasme voor rijden te combineren met mijn liefde voor instructie. De sensatie van het draaien aan de gashendel, de wind in je gezicht en de vrijheid van de weg; allemaal dingen die ik wil delen met jou.

Ik geloof in een positieve, toegankelijke en persoonlijke benadering van rijles. Iedereen is welkom bij Rijschool de Verkenner, ongeacht je ervaring of achtergrond. Maar ik heb me ook gespecialiseerd in het werken met cursisten met ADHD en Autisme. Zij vinden het fijn dat Rijschool de Verkenner hun een veilige, rustige en ondersteunende leeromgeving biedt.

Jouw reis

Woon je in Delft of in een van de omliggende steden zoals Den Hoorn, Nootdorp, Delfgauw, Pijnacker, De Lier of Rijswijk? Dan zou ik graag deel willen uitmaken van jouw rijavontuur. Of je nu je autorijbewijs wilt halen, voor je motorrijbewijs wilt gaan of je aanhangerrijbewijs E achter B wilt behalen, ik sta klaar om je te begeleiden.

De volgende stap

Bij Rijschool de Verkenner draait alles om de reis. Op de bestemming komen we vanzelf. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen de weg op gaan en ontdekken wat er aan de horizon ligt.

Begin met vrijblijvend kennis te maken en een proefles.