Wij bieden ook voor aankomende motorrijders uitstekende rijlessen aan. Zie jij jezelf deze zomer al lekker op twee wielen door het landschap rijden? Neem dan snel contact met ons op!

Wil jij graag weten welke rijbewijscategorie je kan halen op welke leeftijd? Hieronder staat een schema met de rijbewijscategorieën.

Bij jij 17 jaar? Dan kan je al beginnen met motorrijles voor het A1 rijbewijs. Je dient dan wel eerst het theorie-examen succesvol te hebben afgerond. Praktijkexamen kan je doen zodra je 18 bent geworden.

Ben jij 20 jaar? Dan kan je beginnen met motorrijles voor het A2 rijbewijs. Je dient dan wel in het bezit te zijn van een autorijbewijs of het theorie-examen met succes hebben afgerond.

Ben jij 21 jaar? Je kan dan gelijk beginnen met lessen op de zware categorie (A). Na het behalen van het motorrijbewijs A krijg je een ‘code 80’ vermelding. Hiermee mag je 2 jaar lang een A2 motorfiets besturen. Na 2 jaar vervalt de ‘code 80’ vermelding en mag je automatisch, zonder daarvoor opnieuw een examen te doen, op een zware categorie motorfiets (A) rijden.

Ben jij 24 jaar of ouder? Dan mag je gelijk beginnen met de zware categorie voor het motorrijbewijs (A).

1 Rijles

Motorrijles van 60 minuten

€ 54,-

10 Rijlessen

10 Motorrijlessen van 60 minuten!

€ 515,-

5 Rijlessen

5 Motorrijlessen van 60 minuten

€ 265,-

Prijzen van onze overige motordiensten:

Examenpakket (1x AVB & 1x AVD) € 400,-

Los AVB examen € 137,50
Los AVD examen € 275,-
Theorieboek Motor € 35,-
Theoriebox Motor € 50,-
Gezondheidsverklaring € 41,00 (via het CBR)

Rijles cadeaubon

Het is natuurlijk ook leuk om een rijles cadeau te geven. Dit is mogelijk bij Rijschool de Verkenner. Wij bieden cadeaubonnen aan voor rijlessen.

Motorrijles cadeaubon: € 54,-

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
Pakketten
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner Call Now Button